Felhasználási terület
Felhasználható minden víz- és lúgálló padlóburkolatra, fali- és munkafelületekre az élelmiszert feldolgozó iparban, mint pl.: nagykonyhákban, húsfeldolgozókban, tejfeldolgozókban, sajtfeldolgozókban, pékségekben, kórházakban, hotelekben stb. Habot termelő gépeknél is alkalmas. A korrózió védelemnek köszönhetően használható fémmel bevont alumíniumon is. Lúgérzékeny felületeken mint lakkozott felületeken vagy linóleumon ne alkalmazzuk.
Felhasználás
Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.
Karbantartó tisztítás: (felmosás / gépi vizes tisztítás / felülettisztítás): 50-200 ml-t adunk 8 liter vízhez (kb. 1-4 spricc).
Alaptisztítás: 1 litert adunk 8 liter vízhez, gépi súrolás, leszívás.
Habtisztítás: hígítás nélkül az adagolótartályba tölteni. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4-1:10. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 perc elteltével tiszta vízzel öblítsük le.
Durva szennyeződések eltávolítása: a Grasset-et hígítás nélkül szóróflakonból használjuk. Munkafelületeket és konyhai felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után alaposan csapvízzel kell lemosni.
A Grasset hatékonyságát gyorsítja, ha durva szennyeződéseknél a víz hőmérséklete kb. 40-60 °C között van. Fehérjés szennyeződéseknél a megfelelő arányú (hideg) oldat vezet optimális eredményhez, forró vizet csak a hideg vizes tisztítás után használjunk. A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk.